MónTerrassa
Un web aglutina establiments del Vallès amb servei de menjar per emportar o a domicili
  • CA

El Consell Comarcal ha posat en marxa un espai web on s’aglutina la informació disponible sobre els establiments de restauració de la comarca que disposen de servei de recollida o de menjar per emportar. Aquest espai s’ha configurat en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca.

Molts municipis ja disposen d’espais al seu web municipal on consultar aquesta informació i la van actualitzant periòdicament. La voluntat comarcal ha estat aglutinar-la per poder augmentar-ne la difusió. L’espai es pot trobar a la web Viu el Vallès, en el aquest enllaç que es difondrà a través de les xarxes socials comarcals. Ara mateix es compta amb la informació de 16 municipis i s’anirà recollint tota la informació disponible.

Actualment, segons dades de l’0bservatori comarcal, a la comarcal hi ha domiciliades 885 empreses i 1.403 persones autònomes de restaurants i establiments de menjar. Unes altres 165 empreses i 294 persones autònomes de provisió de menjars preparats per a celebracions i altres serveis de menjars. I unes altres 1.041 empreses i 2.981 persones autònomes d’establiments de begudes. En total, 16.352 persones assalariades en el sector al Vallès Occidental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa