MónTerrassa
L’IAM 3D Hub de Terrassa incorpora un nou soci tecnològic: ACEO
  • CA
Impressió transparent en 3D del logo ACEO® fer 100% silicona | WACKER

!--akiadsense-->

La marca especialitzada en impressió 3D Wacker Chemie, líder mundial en el negoci dels productes químics (polímers i silicones), ACEO®, s’ha incorporat al Hub internacional de manufactura additiva i impressió 3D, IAM 3D HUB, com a soci tecnològic per al desenvolupament de la seva línia d’impressió 3D d’elastòmers i silicones. El Hub és una iniciativa fundada per HP, Renishaw, Leitat Technological Center i Abrast com a socis tecnològics, així com Fira de Barcelona i el seu saló dedicat a la impressió 3D ‘IN(3D)USTRY From Needs to Solutions” que es troba ubicat a Leitat Technological Center a Terrassa.

La incorporació a IAM 3D HUB permetrà a ACEO® participar a les solucions de principi a fi que es plantegin a les empreses interessades en adoptar la manufactura additiva en la seva línia de producció, col·laborar amb la resta de socis tecnològics del Hub en el desenvolupament de solucions d’impressió 3D, així com en el desenvolupament de noves tecnologies d’impressió i/o materials. En paraules del Managing Director d’ACEO®, Bernd Pachaly: “Unir-se a l’IAM 3D Hub ens encaixa a la perfecció. IAM 3D Hub té com a objectiu acelerar l’adopció i el desenvolupament de tecnologies d’impressió 3D en els sectors de manufactura additiva de la Unió Europea i proporciona solucions de principi a fi a les empreses interessades en adaptar aquesta nova tecnologia”.

En el marc de l’ecosistema d’innovació 3D de l’IAM 3D Hub, la incorporació d’ ACEO® suposa una ampliació del ventall de possibilitats de desenvolupament de solucions de manufactura additiva per a empreses a través de la impressió 3D d’elastòmers i silicones, que s’uneixin així a les opcions d’impressió en plàstic poliamida d’HP i de metall de Renishaw.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa