MónTerrassa
Vytrus Biotech guanya els Premis Cosmetorium 2022
  • CA

L’empresa de biotecnologia de Terrassa Vytrus Biotech s’ha imposat en els Premis Cosmetorium 2022, segons ha informat la Societat Espanyola de Químics i Cosmètics, entitat organitzadora del certamen. Ho ha fet gràcies a “Purple Rain”, una mascareta peel-off (netejador, exfoliador i purificador de la pell) basada en un principi actiu fet a partir de cèl·lules mare vegetals. El producte, que s’elabora a la seu del carrer Sant Gaietà, té com a finalitat “mantenir la joventut de la microbiòtica”.

Recordem que pels terrassencs no és la primera vegada que s’enduen a casa aquest prestigiós premis “a la sostenibilitat i naturalitat”. Ja ho van fer l’any 2018 mitjançant un actiu antiacné anomenat “Quora noni”. A més de Vytrus, també s’ha fet una menció especial a Innospec Inc, per la seva fórmula “Pocket Paper Cleanser”, un netejador minimal d’ingredients amb el format de petits discos de paper.

Experts i empreses en cosmètica

Els Premis Cosmetorium es van crear per donar compliment a un dels principals objectius de Cosmetorium, és a dir, incentivar l’avenç de la ciència i la tecnologia en el sector de la cosmètica a l’Estat espanyol. És doncs un certamen que pretén donar suport als esforços i idees més innovadores en formulació cosmètica. I ho fa premiant una de les empreses que exposen dins del Fòrum, tot oferint-los una gran plataforma per donar-se a conèixer.

El guanyador d’aquest guardó es dona a conèixer en el marc de Cosmetorium, una Fira que s’ha celebrat aquest dimecres i dijous al Palau de Congressos de Barcelona. En aquest s’hi reuneixen desenes d’empreses que presenten els seus productes, però també es pot gaudir d’un programa científic amb la presència d’experts que aborden temes clau de l’actualitat de la indústria cosmètica (màrqueting, legislació, tecnologia, innovació, industrialització, etcètera). Es posen sobre la taula els desafiaments que té per endavant el sector i les necessitats a respondre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa