MónTerrassa
Vytrus Biotech i Creu Roja ajudaran a joves de l’INS Mont Perdut a Terrassa
  • CA

L’empresa terrassenca Vytrus Biotech i Creu Roja han signat un conveni de col·laboració que suposa una aportació de recursos per a l’Espai d’Acompanyament Socioeducatiu i Beca Menjador dels joves de l’Institut Mont Perdut de Terrassa, fins ara gestionat íntegrament amb fons propis de la ONG. Aquests recursos permetran garantir als adolescents de vestuari adequat, alimentació equilibrada i una millora del rendiment escolar.

Creu Roja desenvolupa diferents projectes i programes de ciutat per aquells col·lectius més desfavorits i, d’acord amb la seva missió, la institució “necessita del teixit empresarial de la ciutat i del seu compromís i col·laboració per poder aconseguir un millor desenvolupament de la comunitat local”. I aquí és on entre l’empresa Vytrus Biotech. La firma terrassenca compta amb un projecte de Responsabilitat Social Corporativa, que desplega a través de 4 eixos (persona, empresa, natura i societat) i formalitza aliances en diferents iniciatives on es combina innovació, impacte social o mediambiental.

Més recursos per a projectes d’ajuda a joves de l’INS Mont Perdut

Així doncs, a través de l’aliança mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració, serà possible oferir més recursos al projecte de l’Espai d’Acompanyament Socioeducatiu i Beca Menjador dels joves en situació de vulnerabilitat social de l’INS Mont Perdut.

“La col·laboració entre les parts permetrà garantir als adolescents d’un vestuari adequat, d’una alimentació equilibrada i durant tots els dies de l’any, tot facilitant el creixement, desenvolupament i millora del seu rendiment escolar”, han exposat en un comunicat.

Un voluntariat que serveixi de referent pels joves de l’institut

A més, els treballadors i treballadores de Vytrus Biotech tindran la oportunitat de realitzar voluntariat corporatiu i participar del projecte, que alhora suposarà “ser un referent d’aquests joves que tant necessiten conèixer altres realitats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa