MónTerrassa
Terrassa oferirà vuit nous cursos i tallers gratuïts per a entitats

El Servei de Qualitat Democràtica de l’Ajuntament de Terrassa oferirà vuit noves formacions totalment gratuïtes per a entitats de la ciutat. Les accions formatives seran cursos i tallers que tractaran temes de gestió legal, documental i econòmica, la comunicació, la igualtat o el voluntariat, i que es duran a terme al llarg d’aquest primer semestre del 2023, segons informa el Consistori. El programa complet es pot consultar clicant en aquest enllaç.

Els vuit cursos i tallers es duran a terme al llarg de diferents dies entre el 22 de març i el 20 de maig, i en conjunt sumen un total de 42 hores lectives. D’entre aquestes formacions hi ha quatre cursos (tres presencials i un en línia) i quatre tallers (dos presencials i dos en línia). Les formacions presencials es duran a terme a l’Espai de les Entitats (pg. del Vapor Gran, 39-41).

Formacions gratuïtes: Els vuit cursos i tallers

La inscripció s’ha de fer a través dels corresponents formularis web que hi ha a la informació de cada curs.

Des de l’Ajuntament informen que el professorat dels cursos està format per “persones amb experiència en la temàtica que abordaran i que formen part d’entitats del tercer sector social”.

180 persones de 150 entitats a les formacions gratuïtes el 2022

L’any passat, unes 180 persones de 150 entitats diferents van participar als cursos i tallers oferts pel servei de Qualitat Democràtica al teixit associatiu de la ciutat, segons dades del Consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa