MónTerrassa
Vivari obre un segon establiment a Terrassa
  • CA

La cadena de cafeteries Vivari obrirà ben aviat el seu segon establiment a Terrassa. Es troba ubicat just fent cantonada entre la Rambla d’Ègara i la carretera de Martorell, al barri de Ca n’Aurell. En aquests moments ja hi ha tot el mobiliari instal·lat, i s’estan duent a terme els últims retocs. Així que és qüestió de dies perquè vegi la llum.

El més sorprenent és que fa tot just tres mesos que aquesta empresa va obrir el seu primer local a la nostra ciutat -estrenant-se també al Vallès Occidental-. Ara, ha decidit que la seva expansió tornés a passar per donar un nou servei als terrassencs. Sorprèn perquè el negoci només té botigues a Barcelona (una setantena) i a Madrid. Enlloc més.

El nou local a la Rambla d’Ègara és gran, no tant com el que tenen al carrer de Sant Pere -on hi havia l’antiga oficina bancària Caixa Catalunya- però còmode i amb molta llum, gràcies a un ampli finestral. Manté la mateixa estètica que totes les cafeteries, amb una aposta per la fusta de color clar.

Què podem trobar a Vivari

Vivari és una empresa d’origen familiar nascuda l’any 2012, i que amb els anys ha anat creixent. Va iniciar-se com un servei de forns de proximitat, i ha anat evolucionant fins a esdevenir una cadena de cafeteries però que manté l’essència de la fleca, amb producte fresc i de proximitat. Des d’entrepans, amanides, pastissos, a també bocades salades o bolleria. A més, en destaquen el fil musical, la possibilitat de tenir wi-fi gratuït i l’aposta per organitzar càtering per las teves celebracions familiars o d’empresa, entre d’altres serveis que ofereixen.

A l’actualitat, en formen part més de 100 treballadors repartits en més de 80 punts de venda. També ofereixen servei de càtering per a celebracions familiars i d’empresa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: EldeGràcia a setembre 25, 2022 | 09:10
    EldeGràcia setembre 25, 2022 | 09:10
    Capital xinès, producte escombraries, sudamericanes atenent al públic sense saber un borrall de català, salaris mínims, hores extra a dojo 365 dies l"any; em deixo quelcom?
    • Icona del comentari de: EldeGrècia a setembre 25, 2022 | 13:42
      EldeGrècia setembre 25, 2022 | 13:42
      Totalment d'acord, en base a la meva experiència de 3 vegades que he anat al primer local al llarg d'aquests mesos. "Salaris mínims i hores extra a dojo" ho desconec, però estaria a l'ordre del dia. I una cosa a comentar és que aquest diari els fa publicitat fins i tot abans que obrin. Espero que paguin bé perquè aquest mitjà vagi millorant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa