MónTerrassa
Un veí de Terrassa guanya un sou de 60 mil euros durant vint anys

Un veí de Terrassa ha guanyat un sou de 60 mil euros durant vint anys. No és pas poca cosa, però és que a més, també s’ha endut 300 mil euros al comptat. I és que el sorteig del ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana de la ONCE ha deixat una butlleta premiada a la cocapital vallesana. Aquest dissabte, dia 22 d’abril, s’han repartit un total de 1.680.000 euros només a Terrassa. La gran majoria han anat a parar en una sola persona.

El bitllet agraciat ha estat venut per Rosario Fernández, agent venedora dels jocs de l’Organització. La seva caseta es troba ubicada al quiosc del carrer de la Rasa, 118, amb Raval de Montserrat. El gran premi de 300 mil euros en efectiu i els 60 mil durant vint anys però no han estat els únics diners que l’agent ha repartit en el mateix sorteig. Perquè també ha venut nou cupons premiats amb 20 mil euros cadascun d’ells. Així doncs, l’alegria serà encara més repartida.

El sorteig del ‘Sueldazo’, cada cap de setmana

Rosario és una persona amb discapacitat, com els 2.400 agents venedors de l’ONCE a Catalunya, que ven els productes de loteria social, responsable i segura de l’Organització. L’agència de l’ONCE a Terrassa presta serveis personalitzats a 520 afiliats i afiliades i compta amb 125 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

El Sueldazo del Cap de Setmana de l’ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. I premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a altres quatre cupons. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors de l’Organització, 2.400 d’ells a Catalunya. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments col·laboradors autoritzats.

Els cupons de l’ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l’Organització que, des del seu disseny fins a la seva comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d’edat o el consum a crèdit, entre altres mesures.

Rosario Fernández ha venut el bitllet agraciat amb el Sueldazo de la ONCE | Cedida


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa