MónTerrassa
Un veí de Terrassa aconsegueix cancel·lar un deute de més de 15.000 euros

Un veí de Terrassa ha aconseguit la cancel·lació d’un deute de més de 15.000 euros mitjançant la Llei de Segona Oportunitat, segons explica el despatx d’advocats de Repara Tu Deuda. El Jutjat de Primera Instància nº1 de Terrassa ha dictat el benefici d’exoneració en el cas del ciutadà Alejandro Satorre, que havia acumulat un deute de 15.261 euros “al qual no podia fer front”. Satorre afirma sentir-se “lliure” després del resultat del procés.

La cancel·lació s’ha aconseguit a través de la gestió del despatx d’advocats, que treballa gestionant aquests processos des de l’any 2015 i han atès des de llavors a més de 20.000 persones. Entre elles, el veí de Terrassa, qui afirma que “pensava que aquest dia mai arribaria” i que se sent “lliure” després d’alliberar-se d’aquest deute de milers d’euros.

Satorre anima a totes les persones que estiguin en la mateixa situació que ell estava a acollir-se a la Llei de Segona Oportunitat , ja que és un procés administratiu que “no és d’un dia per l’altre, però al final s’aconsegueix”.

Cancel·lar deutes amb la Llei de Segona Oportunitat

Segons explica Repara Tu Deuda, la Llei de Segona Oportunitat permet exonerar a particulars i autònoms del pagament de deute sempre que es demostri prèviament que han actuat de “bona fe”, que el concursat no degui més de cinc milions d’euros i que no hagi estat condemnat per delictes socioeconòmics en els deu últims anys.

El despatx d’advocats realitza una anàlisi prèvia de la conjuntura del possible beneficiari per veure si realment compleix els requisits per poder acollir-se a aquesta eina. L’objectiu és “una total transparència per no fer perdre temps ni diners als que no obtindran un resultat satisfactori”, expliquen. Entre els serveis oferts també hi ha la cancel·lació de targetes de crèdit, targetes revolving, minicrèdits, préstecs i hipoteques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa