MónTerrassa
El Vallès intercanvia experiències en programes d’ocupació juvenil a Europa
  • CA
Tasques amb joves durant la visita a l’entitat TOM (Tailor Made Program). | CCVO

!--akiadsense-->

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha realitzat una visita de coneixement i d’intercanvi de bones pràctiques en el marc del Programa europeu Erasmus + KA2 “NO NEETs – New Opportunities for the Not in Employment Education or Training” durant els dies 21, 22 i 23 de març a Holanda. La finalitat del programa és millorar el treball en xarxa entre organismes europeus per la transferència de bones pràctiques adreçades a joves desocupats.

El Consell Comarcal ha participat en una visita de coneixement i d’intercanvi de bones pràctiques en el marc del Programa europeu Erasmus +KA2 “NO NEETs – New Opportunities for the Not in Employment Education or Training” liderat per la Província Autònoma de Trento. La visita s’ha realitzat amb el suport de l’empresa de recerca social aplicada Notus que participa en el projecte.

La finalitat del programa és que les empreses i institucions participants comparteixin bones pràctiques adreçades a la millora de l’ocupació juvenil per generar un espai de treball en xarxa amb altres organismes a nivell europeu. L’experiència ha permès conèixer dues entitats que treballen per la inserció laboral i educativa de joves desocupats i en situació de vulnerabilitat social: Weener XL i TOM (Tailor Made Program). En aquesta convocatòria han participat diferents empreses i entitats: ABUAkademie für Berufsförderung und Umschulung (Alemanya), VUC Storstrom (Dinamarca), Agenzia Piemonte Lavoro (Itàlia), TIRANTES (Holanda), NOTUS (Espanya) i la Dirección General de Formación de la Consejería de Empleo y Economía de la Junta de Comunidades de Castilla-La Mancha (Espanya).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa