MónTerrassa
Convoquen vaga de quatre dies a l’empresa Parker Hannifin a Terrassa

La plantilla de l’empresa Parker Hannifin, ubicada al Polígon Industrial de Santa Margarida de Terrassa, ha convocat vaga pels dies 20, 21, 22 i 23 de gener per exigir a la direcció de l’empresa millores salarials pel conjunt de treballadors i treballadors. La vaga serà parcial de 2 hores per torn de treball.

La plantilla reclama “que l’increment salarial acordat en el conveni sectorial s’apliqui a tots els conceptes salarials de la nòmina, com ja tenien anteriorment”, exposen en un comunicat del sindicat de Comissions Obreres. Consideren que és “una reivindicació justa” tenint en compte els beneficis obtinguts per l’empresa.

Les aturades es faran en els horaris següents: de 3:00h a 5:00h per al torn de nit, de 10:00h a 12:00h per al torn de matí i de 17:00h a 19:00h per al torn de tarda, amb concentracions a les portes de l’empresa.

La plantilla ja ha realitzades aturades per torns de treball

CCOO d’Indústria dona suport a la convocatòria de vaga i reclama a la direcció que atengui la reivindicació de la plantilla. Segons informen, durant el dia d’ahir ja es va fer una primera jornada d’aturades a l’empresa en els diferents torns de treball, amb un “seguiment massiu per part dels treballadors i treballadores”.

Més sobre l’empresa Parker Hannifin

Parker Hannifin és una companyia dedicada “a les principals tecnologies de control i moviment: electromecànica, filtració, maneig de fluids i gasos, hidràulica, pneumàtica, control de processos, aeroespacial, climatització”, exposen a la seva pàgina web. L’empresa es troba present en 50 països d’arreu el món -amb una empresa a Terrassa ubicada al carrer d’Anoia, 3-. Està formada per sis grups de productes que inclouen les principals tecnologies de moviment i control.

Apunten que, “degut als alts estàndards ètics, Parker és reconegut en tot el món com un símbol de qualitat en els productes de control de moviment”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa