Vaga parcial dels treballadors de Correus de Terrassa

Afirmen que la ciutat hauria de tenir 95 carters enlloc dels prop de 60 que té ara

Els treballadors de les tres unitats de repartiment de Correus a Terrassa duran a terme el proper dilluns, 31 de maig, mitja jornada de vaga per reclamar més personal. Tot i que inicialment es tractava d’una vaga indefinida, els representants de la plantilla han optat per fer la protesta dilluns i durant mitja jornada, després que l’empresa ha dut a terme diverses contractacions temporals en els darrers dies. No obstant, i davant del fet que no es tracta de cobertures indefinides dels llocs de treball, mantenen vigent la convocatòria de vaga indefinida, que podrien reactivar-la si la direcció de Correus no atén les seves reclamacions.

La plantilla té previst iniciar la protesta a mig matí i concentrar-se davant de l’Ajuntament de la ciutat. La plantilla veu amb bons ulls l’aposta de l’empresa per reforçar el col·lectiu, i per aquest motiu la protesta se cenyirà ara per ara a un sol dia. “La contractació és inestable, moltes no duren més de dues setmanes, però com a gest hem decidit passar la vaga indefinida a una d’un sol dia, a l’espera de veure com ho resol l’empresa”, explica Carlos Torres, portaveu dels treballadors.

Esperen que la direcció de Correus s’avingui a trobar una solució per alliberar la càrrega i trobi una solució estable per a la plantilla: “L’empresa ha fet un pedaç per sortir del pas, però cal una contractació estable i de llarga durada”, adverteix. Torres destaca que la ciutat hauria de tenir 95 carters, i que a dia d’avui només en té entre 60 i 70.

Nou comentari