MónTerrassa
Una empresa de Terrassa lluita contra els mosquits de Llatinoamèrica
  • CA

Mosquits, polls, xinxes, paparres… La roba de l’empresa de Terrassa StingBye aconseguiex que no et piquin. Exporta una tercera part de la producció, sobretot a Llatinoamèrica. Mèxic és el principal mercat, amb la preocupació que el zika perjudiqui el turisme. Ara preparen una línia per a gossos.

STINGbye segueix sent pionera amb el seu teixit anti mosquits que ja fa a prop 2 anys té al mercat. La marca és famosa per l’elaboració de peces banyades en permetrina, una substància que evita que els moquitos piquin i ho aplica als seus articles tals com a samarretes, gomes de pèl, pantalons, mitjons, gorres i peces per a mascotes. Aquests posseeixen una eficàcia de fins a 100 rentats, són inodors i tenen garantia del 94% d’exit certificat per laboratoris de reconeixement internacional.

Amb seu a Terrassa, és una empresa tèxtil amb més de 20 anys d’experiència en el sector. El seu objectiu és treballar l’eficàcia dels teixits per evitar que els vectors ataquin. S’entén per vector tot insecte que pot transmetre una malaltia en picar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa