MónTerrassa
Trobada de professionals de l’ocupació per un projecte europeu ideat a Terrassa
  • CA
Trobada amb professionals i regidors per debatre sobre un nou projecte europeu
Trobada amb professionals i regidors per debatre sobre un nou projecte europeu | La Vibria

!--akiadsense-->

L’associació terrassenca Víbria Intercultural, especialitzada en mobilitat internacional, ha organitzat una sessió per reflexionar sobre l’acompanyament als joves en el procés recerca de feina amb 20 professionals, referents d’ocupació juvenil, tècnics i regidors de 15 comarques de tot Catalunya han posat en comú reptes i necessitats.

L’objectiu de l’entitat ha estat recollir les necessitats dels referents d’ocupació en l’acompanyament als joves, a fi de dissenyar una serie de jocs que els puguin ser útils en la seva tasca diària. Una sessió que s’emmarca dins el projecte #EmPLAYability, liderat per la Víbria i que s’està desenvolupant conjuntament amb 4 altres entitats europees amb el finançament del programa europeu Erasmus+. Apart de la sessió amb professionals n’hi ha prevista una amb els propis joves, a fi d’analitzar el procés de recerca de feina des d’un altre punt de vista i tenir-ho en compte a l’hora de dissenyar els materials.

Entre les eines que es desenvoluparan hi haurà 5 jocs educatius per afrontar temes relacionats amb la recerca de feina i el desenvolupament de competències clau de les persones joves i una plataforma que pretén servir com a “caixa d’eines” per a professionals amb tot tipus de recursos gamificats per donar suport als joves en la recerca de feina. Els materials desenvolupats durant el projecte seran compartits gratuïtament online, tot i que l’entitat està preparant una campanya de crowdfunding per qui vulgui obtenir la versió física del joc de taula EmPLAYability, un dels materials del projecte que està despertant més expectativa. La Víbria està participant amb aquest fi al Bootcamp Crowdfunding Terrassa Innovació,una iniciativa del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa per donar impuls al crowdfunding com a forma de finançament alternatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa