MónTerrassa
Tristor al barri de Sant Pere pel comiat d’una llibreria històrica
  • CA

Tristor al barri de Sant Pere per la pèrdua d’una llibreria històrica. Després de 65 anys ubicada al carrer Ample de Terrassa, la llibreria Cinta ha anunciat ara fa uns dies que ha decidit iniciar una nova etapa. I com a conseqüència, el local ja no oferirà el servei d’atenció al públic. Des d’ara, doncs, tot es centralitza a l’establiment que l’empresa va obrir el 2019 en ple Centre de la ciutat, al carrer de la Palla, número 6.

“Quina pena per Sant Pere!” ha exclamat l’Isidre Nosas en conèixer la notícia. No ha estat l’única clienta que s’ha acomiadat amb tristes paraules, “Us trobarem a faltar molt”, ha deixat escrit Montse Badia, mentre que un altre comentari resa: “Els veïns del c/ Ample… us trobarem molt a faltar. La família Oliveras Serra trobarem molt a faltar el Cesc! Moltíssimes gràcies pel carinyo i les recomanacions!”.

Una llibreria arrelada al territori

La Llibreria Cinta va iniciar la seva activitat l’any 1957 al carrer ample de Terrassa. Des d’aleshores, subratllen que s’ha estat treballant “sempre buscant la màxima satisfacció dels nostres clients en els àmbits de la llibreria i la papereria”. Va ser a partir dels anys 80 i fins a l’actualitat, que es va decidir especialitzar en el servei d’abastiment, ja sigui a escoles o bé particulars, amb llibres de text i material tan escolar com d’oficina.

Just abans de l’esclat de la pandèmia, Cinta va obrir el nou establiment amb tota la il·lusió del món i amb l’objectiu d’expandir-se i donar major cobertura al territori. El local es va omplir ràpidament de clients i també d’actes de presentacions de llibres per a tot tipus de públic. Ara, el novembre de 2022, l’entitat enceta un nou episodi en la vida de la llibreria i això ha estat una trista notícia per als lectors i compradors del barri de Sant Pere. Així ho han fet saber a les xarxes socials on han donat les gràcies per tot aquest temps compartit però també han lamentat la decisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa