MónTerrassa
Tria la millor vermuteria de Terrassa i guanya un lot per fer l’aperitiu
  • CA

Sort dels vermuts! Ens han ajudat a sentir-nos vius durant els caps de setmana confinats i a retrobar-nos poc a poc durant la desescalada amb aquells que estimem. Amb la represa podem tornar a fer l’aperitiu als nostres locals preferits i volem celebrar-ho amb un concurs molt especial. Món Terrassa, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca, participa als Premis Vinari de Vermuts 2020 amb una votació popular per escollir la millor vermuteria de Terrassa.

Aquest dilluns 29 de juny el jurat ha començat els tasts a cegues per escollir els millors vermuts a la Brasa d’Ullastrell, a Terrassa. Color, aroma, textura… És tota una ciència! Els egarencs, però, escollim els nostres bars preferits amb un mètode molt menys científic però igual de fiable: on ens sentim més feliços. Hem preseleccionat 4 llocs de Terrassa de reconeguda trajectòria vermutera, que es preocupen per oferir una bona selecció de marques i un espai agradable on degustar-les. Ara et toca a tu escollir quin dels 4 finalistes t’agrada més i vols que s’emporti el premi 2020 a la millor vermuteria de Terrassa!

Entre tots els participants sortejarem un lot de begudes i refrescos de la marca Sanmy. Només cal omplir aquest formulari abans de dilluns 6 de juliol a les 12h del migdia. Sota el formulari, trobareu les bases legals del sorteig.

BASES LEGALS

1. Objecte

Món Terrassa, SL amb CIF B-66810987, C.P 08221 de Terrassa, realitza conjuntament amb el diari Vadevi.cat un concurs per escollir el millor local de vermut de Terrassa.

2. Característiques del concurs

2.1. Caràcter gratuït

La participació en la votació té caràcter gratuït, sens perjudici del deure d’acceptar i acomplir el que es disposa en aquestes bases.

2.2. Àmbit subjectiu

Podran participar-hi tots els usuaris que siguin majors de 18 anys.

2.3. Període de participació i vigència

Es podrà votar des de dilluns 29 de juny fins a dilluns 6 de juliol a les 12 hores del migdia.

2.4. Forma de participació

Els participants hauran d’omplir el formulari amb totes les dades requerides.

3. Requisits de participació

Les persones que desitgin participar han de complir els següents requisits:

a. L’usuari ha de tenir més de 18 anys.

b. Cada participant només podrà votar una vegada amb el mateix correu electrònic.

4. Protecció de dades de caràcter personal

El correu electrònic i totes les altres dades personals facilitades pels participants s’inclouran en un fitxer de dades titularitat de MÓN TERRASSA, SL, amb CIF B-66810987, i domicili a Terrassa, C.P 08221, la finalitat del qual serà la de gestionar aquest concurs, així com l’enviament de la informació comercial i les ofertes relacionades amb els productes que el grup gestiona.

5. Funcionament de la xarxa Internet

MónTerrassa.cat queda exonerat de tota responsabilitat en cas de mal funcionament de la xarxa Internet que impedeixi el normal desenvolupament del concurs per causes alienes a la seva voluntat i, especialment, per actes externs de mala fe. Tampoc será responsable pels problemes de transmissió o pèrdua de correu electrònic no imputable a aquesta.

6. Altres

Els participants queden, pel fet de presentar la seva participació, sotmesos a les bases exposades i vinculats a la interpretació que monterrassa.cat en faci.

Món Terrassa, SL es reserva el dret de modificar les condicions del present concurs en qualsevol moment, i fins i tot d’anul•lar-lo o deixar-lo sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa