MónTerrassa
Treballadors i usuaris d’Atenció Domiciliària volen més protecció
  • CA
Material que han rebut els treballadors per protegir-se del contagi
Material que han rebut els treballadors per protegir-se del contagi | Cedida

!--akiadsense-->

Usuaris i treballadors del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) de Terrassa i comarca han fet arribar les seves queixes per les mesures de protecció que està facilitant l’empresa gestora del servei davant del risc de contagi per Covid-19. Segons ha pogut saber Món Terrassa, malgrat que fa uns dies des de CCOO van exigir a People Plus Innovation del Grup Optima que es proporcionés de manera “immediata” als empleats el material de protecció necessari, petició que ha estat secundada des del mateix Consell Comarcal, sembla que aquest dilluns encara no s’havia dut a terme.

Treballadors, sindicats i l’ens comarcal han requerit a l’empresa que proporcioni guants d’un sol ús, bates i mascaretes a totes les treballadores, a més de sabons desinfectants. Aquest material s’ha d’utilitzar en les intervencions de cura i assistència, així com en tots els casos que la tasca encomanada no pugui garantir la distància interpersonal de seguretat que recomana el Govern de la Generalitat.

Malgrat que aquest dilluns l’empresa ha repartit material entre els treballadors, aquest es considera “insuficient” per la “baixa qualitat” i perquè és “incomplet”. Des dels familiars també s’ha demanat explicacions pel risc que suposa per als usuaris ser infectats, ja que són un col·lectiu vulnerable, però afirmen que l’empresa no els respon, motiu pel qual alguns han procedit a donar de baixa elservei. “Treballadors i usuaris estem desprotegits”, clamen i demanen una solució ràpida i eficaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa