MónTerrassa
Els treballadors de Rosich volen garanties abans del trasllat a Terrassa

Els treballadors de Rosich volen garanties abans que es produeixi el seu trasllat a la fàbrica de Terrassa. La plantilla ha engegat una vaga per exigir als responsables de l’empresa dedicada a la fabricació de teixits tècnics i recobriments, actualment ubicada al polígon industrial Gran Vía Sud a l’Hospital de Llobregat, que traslladin tota la informació de manera clara i concisa sobre com es produirà el canvi, i per assegurar-se que s’implementin unes “condicions de trasllat dignes” per a tothom. El trasllat a la planta terrassenca ha de fer-se efectiu aquest mateix 2022.

Els representants dels treballadors han presentat a la direcció una proposta, però des del sindicat Comissions Obreres afirmen que des de la direcció no s’ha obtingut resposta. Davant d’aquest silenci, s’han iniciat aturades parcials. La protesta consisteix en tres hores intercalades d’aturades en els diferents torns i es replicarà també els dies 25, 27 i 31 de maig i el 2 de juny.

I és que la “inconcreció” està generant malestar i preocupació a la plantilla, segons subratllen des del sindicat. Volen respostes i creuen que una bona manera de saber-les és pressionar l’empresa amb aquestes vagues. Des de CCOO reclamen a Rosich i Puigdengolas, empresa fundada l’any 1957, que s’assegui a escoltar les peticions dels treballadors i a parlar de com serà el trasllat.

Les aturades es faran en els horaris següents:

  • Torn de matí: de 7 a 8 h, de 10 a 11 h i de 12 a 13 h
  • Torn de tarda: de 15 a 16 h, de 17 a 18 h i de 20 a 21 h
  • Torn partit: de 10 a 11 h, de 12 a 13 h i de 16 a 17 h
  • Torn de nit: de 23 a 24 h, de 1 a 2 h i de 4 a 5 h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa