MónTerrassa
Treballadors del BBVA es mobilitzen a Terrassa contra els acomiadaments
  • CA
Seu del BBVA a Terrassa | G.E.

!--akiadsense-->

Aquest dijous, 23 de març, els sindicats del BBVA han convocat concentracions davant direccions territorials de l’entitat, de 10 a 11 hores, a Madrid, Bilbao, València, A Coruña, Sevilla, Las Palmas i a Catalunya, que es realitzarà a Terrassa (Rambla d’Egara, 350).

CCOO, “el canvi de la política de relacions laborals al BBVA en el darrer any, que aposta per la confrontació en lloc del diàleg i la negociació, ha portat a que la totalitat dels sindicats presents a l’entitat bancària convoqui concentracions en les set direccions territorials arreu de l’Estat

El sindicat denuncia que la direcció del BBVA està intensificant un “degoteig d’acomiadaments, tant en la xarxa comercial com a altres àrees sota l’eufemisme de ‘baixa dedicació'”. Afirmen que des del juny passat s’han produït “més de 75 acomiadaments indiscriminats i injusts que afecten majoritàriament a dones, i tant joves com treballadores i treballadors amb antiguitat suficient com per haver demostrat la seva vàlua”. CCOO denuncia que aquesta política de l’entitat contra la plantilla està provocant “estrés, incertesa i inseguretat davant la feina que es realitza i el lloc de treball”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Alex Serra a març 22, 2017 | 18:31
    Alex Serra març 22, 2017 | 18:31
    Necesitem un banc català depresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa