MónTerrassa
Transgourmet reforma el Gros Mercat de Terrassa per 2,5 milions d’euros

L’empresa de distribució majorista d’aliments, Transgourmet Ibèrica, ha invertit 2,4 milions d’euros en la reforma del Gros Mercat de Terrassa, segons informen en un comunicat. La renovació ha volgut potenciar el mercat de productes frescs, alhora que s’han implementat mesures per reduir el consum energètic i millorar l’eficiència de les instal·lacions. L’espai, ubicat a la carretera de Montcada, 601, compta amb una superfície total de 3.842,40 m2 i una plantilla de 20 treballadors.

La renovació forma part del pla estratègic de l’empresa i està emmarcada en el programa de reformes que du a terme als centres cash&carry des de l’any 2020. L’objectiu de la reforma és “renovar en concepte de cash&carry oferint més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat”. Segons informen, aquest 2023 ja s’ha finalitzat la reforma integral de cinc gros mercat -inclòs el de Terrassa- i està previst iniciar la renovació d’altres tres centres més.

El Gros Mercat, potenciat en espais per a productes frescs

Per una banda, l’empresa ha potenciat l’espai de mercat de productes frescs, com carnisseria, fruiteria, formatges i làctics i congelats, ocupant 618 m2 dels 2.486 m2 de superfície de venda. També ofereix una “àmplia bodega i un extens assortit de producte sec”, apunten en el comunicat.

Canvis per millorar el consum energètic i l’eficiència de les instal·lacions

Pel que fa a la sostenibilitat de l’espai, s’ha canviat la il·luminació del mercat a tecnologia led, s’ha instal·lat tecnologies que utilitzen refrigerants sense afectar el medi ambient i s’han renovat els equips per altres més eficients amb menys consum. Son mesures que “van en línia amb el compromís de Transgourmet amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic”, exposen.

Addicionalment, destaquen que el Gros Mercat de Terrassa utilitza energia renovable amb certificat d’origen y disposa de plans de gestió de residus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa