MónTerrassa
Torna el Fora Stocks al centre de Terrassa
  • CA

TerrassaCentre, l’associació de comerciants del centre de la ciutat, torna a organitzar aquest dissabte 4 de setembre una nova edició del Fora Stocks, una activitat ja molt coneguda per tots els terrassencs i terrassenques. Com en les ocasions anteriors, els establiments associats que participen en la campanya oferiran els seus productes amb grans descomptes, ofertes i promocions úniques només durant aquesta jornada. A causa de la situació sanitària, l’activitat es desenvoluparà seguint en tot moment les mesures de seguretat.

D’aquesta manera, tota la ciutat podrà gaudir de les compres a l’aire lliure i del bon temps en un ambient festiu i de diversió per comprar a preus molt rebaixats tots els articles de temporades anteriors que considerin interessants i amb bona qualitat. El Fora Stocks s’emmarca dins l’objectiu de TerrassaCentre d’impulsar i potenciar el comerç local, de confiança i de proximitat, incentivant així les compres en els establiments i comerços que fan bategar l’economia i la vida de barri i de ciutat.

La tornada de les vacances d’estiu anirà acompanyada de l’impuls del comerç local i de proximitat al centre de Terrassa. El proper divendres 3 de setembre, l’associació de comerciants TerrassaCentre torna a organitzar les botigues al carrer, l’activitat on el comerç de la ciutat surt al carrer. En un ambient alegre, i sempre seguint totes les mesures sanitàries i de seguretat, Terrassa acollirà una nova edició de les botigues al carrer. Els comerciants que hi participen oferiran els seus productes de temporada i les millors ofertes, rebaixes i promocions exclusives, perquè tots els terrassencs i terrassenques gaudeixin de les compres a l’exterior i del bon temps.

La cita amb el Fora Stocks del 5 de març va ser una nova oportunitat per impulsar el comerç local i incentivar les compres en els establiments que fan bategar l’economia i la vida de barri i de ciutat. Enguany, l’acció estava englobada dins de la campanya “Love Local. Pensa local. Compra local. Viu local”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa