MónTerrassa
Torna la Fira de l’Economia Social i Solidària amb més de 50 parades

La Fira de l’Economia Social i Solidària de Terrassa torna aquest dissabte 27 de novembre amb més de 50 parades, activitats, tallers i concerts. La Plaça Vella, el carrer de la Unió, el carrer Major, i la plaça Salvador Espriu s’ompliran d’empreses i entitats que es reuniran amb estands des de les 10:00h fins a les 13:30h per mostrar-se a la ciutadania i convertir-se en el més gran aparador de l’economia social i solidària de la ciutat que any rere any augmenta la presència d’empreses i entitats.

La fira forma part del programa Terrassa Cooperativa i té com objectiu mostrar la riquesa del teixit econòmic local a partir de les experiències d’empreses i entitats que promouen consum, producció i relacions justes i sostenibles. Enguany, la fira celebra la seva 6ª edició, i també reprèn la presencialitat de les activitats. Tot i així, es respectaran totes les mesures de seguretat sanitària establertes, facilitant un espai comú i segur per a la interrelació entre entitats, empreses i ciutadania.

El tipus d’entitats i empreses que formen part d’aquest model es diferencien perquè fan tot el possible perquè l’economia sigui més justa amb la gent i el planeta; posen les persones al centre de la nostra activitat; prenen decisions col·lectivament; cooperen entre empreses i entitats creient més en sumar que en competir; promouen un un consum conscient; entenen l’economia com un circuit integrat entre la producció, la reproducció i el sosteniment de la vida i el planeta; vetllen per la inclusió de col·lectius vulnerables; estan compromeses amb Terrassa; i treballen per tenir més sobirania alimentària, energètica i financera.

En la presentació en roda de premsa de la fira el passat octubre, el regidor d’Economia Social i Innovació Pep Forn va recalcar que “és la fira més important que s’organitza a nivell municipal a tota Catalunya i cada vegada més està sent un referent de l’economia social i solidària del país”.

Des de Terrassa Cooperativa conviden “a participar d’aquesta especial edició que mostra l’arrelament i consolidació de l’economia social a la ciutat i on promovem una economia més justa, un consum i producció responsables i que sigui conseqüent amb el moment social i de canvi que estem vivint”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa