MónTerrassa
El TNC acull la 23a Nit de l’Empresari de la Cecot Terrassa

La patronal Cecot organitzarà la 23a edició del sopar Nit de l’Empresari aquest vespre 23 d’octubre, a les vuit al Teatre Nacional de Catalunya. Tenint en compte l’actual situació social i política, nou-centes persones del món empresarial assistiran al que consideren un marc de trobada on, més que mai, poden estar junts, copsar l’afectació de l’actualitat en el dia a dia de les seves empreses i posar en comú situacions i visions que poden compartir-se en un ambient més distès i amb un punt de distància de l’activitat diària en els despatxos.

Entre les principals autoritats confirmades en aquests moments, destaquen l’assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, el regidor d’Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom; els consellers de la Generalitat de Catalunya: Meritxell Borràs, Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Santi Vila, Conseller d’Empresa i Coneixement, Josep Rull, Conseller de Territori i Sostenibilitat, Meritxell Serret, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies. També assisteix la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i els alcaldes i alcaldesses de Barberà del Vallès, Matadepera, Sentmenat, Ullastrell i Olesa de Montserrat. També han confirmat representants municipals d’altres poblacions del Vallès com Terrassa, Sant Cugat, o Sant Quirze. També hi participaran els presidents del Port de Barcelona i del port de Tarragona, Sixte Cambra i Josep Andreu.

El sopar també comptarà amb la participació de nombrosos representants empresarials d’organitzacions com les Cambres de Comerç de Terrassa i de Sabadell, Fagem, Fecic, FemCat, Gremi de constructors de Barcelona, UEP, UEA, Amec, Associació empresarial Sant Cugat, Patronal metal·lúrgica del Bages, Centrem, Comertia, representants de col·legis professionals catalans com el d’advocats, enginyers, d’economistes, d’aparelladors, entre altres entitats. També assisteixen els representants de CCOO i d’UGT al Vallès Occidental. Directors/es d’empreses i entitats de referència com ara HP; Grup Uriach; ENDESA a Catalunya; SEAT; Parlem Telecom; ONCE; Helvetia; Lavinia; CaixaBank; Movistar; entre molts altres. Representants d’universitats catalanes com l’UAB, l’UVIC i la UPC i de les principals escoles de negoci de Catalunya també han confirmat la seva assistència, així com diputats dels diferents partits polítics de l’arc parlamentari català com D. Bonvehí, C. Campuzano, À. Ponsa o Marta Pascal del PDECat, J. Capdevila i E. Capella, d’ERC, A. Romero del PSC o L.Vilchez de Ciutadans.

Com cada any les empreses i entitats guardonades recolliran de mans del president de la Cecot i dels presidents de les entitats promotores dels diferents guardons, el seu premi. Com ja vam publicar fa uns dies, els guardons d’aquest any, han recaigut sobre:

Empresa més internacional – promogut per FEM

CONECTIVIDAD Y COMUNICACIONES CONCOM – Cornellà de Llobregat

Comerç més dinàmic – patrocinat per Helvetia Seguros

BARAKA CLUB DE VIATGES – Terrassa

Categoria amb el suport de CCAM

Reconeixement a la Innovació – patrocinat per HP i promogut pel Club Cecot Innovació i tecnologia

IMC TOYS – Terrassa

Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris en col·laboració amb la BANC

LÚCID PRODUCT DESIGN AGENCY – Terrassa

3r Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable

EVENTOS CON ALMA – Gavà

2n Premi Prevint

FARGGI LA MENORQUINA – Barcelona

Categoria fora de concurs en aquest Jurat. El procés de selecció i votació ha anat a càrrec d’un comitè tècnic de Prevint qui ha donat la màxima puntuació a Grup Farga en aquesta edició a les accions de prevenció i salut laboral.

Associació empresarial

CONFEDERACIÓ CATALANA DE LA FUSTA – Lleida

Categoria fora de concurs.

Personalitat

SRA. JOANA AMAT I SRA. IMMACULADA AMAT, empresàries i codirectores d’AMAT IMMOBILIARIS

Categoria fora de concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa