MónTerrassa
Vega: “És una injustícia ser zona tarifària 3”
FGC | FGC

A quatre mesos per les eleccions municipals, l’actual alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha confirmat en una entrevista a Canal Terrassa que seguiran picant pedra per obtenir l’anhelada zona tarifària 2 a l’Àrea Metropolitana. El batlle s’ha queixat de les reclamacions no ateses durant molts anys per part de la conselleria de territori i l’ATM: “Considero que és una injustícia per la ciutat, que fa un gran ús dels ferrocarrils, sobretot amb l’impuls de l’allargament, seguir a la zona 3 i no passar a la 2. És una discriminació històrica que reclamem des del 2003, quan es van establir les diferents zones”.

Vega ha deixat clar que, a l’espera de la T-Mobilitat (prevista inicialment pel 2018, però que es podria no aplicar fins el 2021), que hauria de suposar una millora i actualització de les zones (“sembla que serà més justa per tothom”, ha dit), l’Ajuntament de Terrassa no deixarà d’insistir en entrar a la zona 2. “Desespera, perquè s’ha reclamat des del primer moment. A nivell institucional s’ha fet, i amb molt de consens polític. Ho han fet tots els consistoris de la ciutat, i jo seguiré amb aquesta reclamació”. L’alcalde ha reconegut que ha presentat la reclamació al conseller de territori, Damià Calvet, i a l’AMT, si bé encara no ha obtingut una resposta positiva.

“Però no ens conformarem”, ha reprès el batlle terrassenc, que ha insistit amb els greuges. “No hi ha hagut ni una coherència ni un relat explicable i aquesta discriminació segueix. I s’ha agreujat més quan veus que han estat sensibles amb altres poblacions i en canvi, amb tractes discriminatoris com el nostre, no s’han assegut per trobar una solució”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Crisjp a gener 27, 2019 | 09:22
    Crisjp gener 27, 2019 | 09:22
    Agafem tots el cotxe per anar a sant cugat igual de car però mes còmode
  2. Icona del comentari de: Cesar a gener 27, 2019 | 12:16
    Cesar gener 27, 2019 | 12:16
    Pues tu Vega no has echo nada para evitarlo. Esperem la que em Mayor cambie el gobierno de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix