MónTerrassa
Terrassa, primera ciutat on es venen cotxes Aiways
  • CA

Terrassa s’ha convertit en l’única ciutat catalana on es poden adquirir cotxes de la marca Aiways. Les instal·lacions de Movento, ubicades al carrer Colom número 390, han estat les escollides per acollir el primer model d’aquesta empresa xinesa al nostre país. En concret, s’hi pot trobar el SUV 100% elèctric Aiways U5, un model que destaca “pel seu disseny refinat i per incorporar la tecnologia més avançada en conducció, confort i seguretat”, segons han manifestat des del concessionari terrassenc en un comunicat.

D’aquesta manera, Movento -propietat de Moventia- s’ha convertit en el primer agent de Catalunya per a Aiways Automobils Company Ltd, un fabricant asiàtic nascut el 2017 i especialitzat estrictament en cotxes 100 per cent elèctrics, “a preus assequibles”. La marca, amb seu europea a la localitat alemanya de Munich, ja es troba present en els principals països europeus. Compta amb un centre de desenvolupament a Dinamarca i un magatzem de recanvis a Holanda.

Les noves instal·lacions d’Aiway al carrer Colom de Terrassa | Movento

Un cotxe 100% elèctric

En aquesta primera etapa, Movento es compromet a oferir els vehicles d’Aiways a les instal·lacions de Terrassa, essent l’únic punt de venda de la província de Barcelona. El primer automòbil que es podrà trobar és el Aiways U5, el qual arriba amb l’etiqueta “zero emissions”. Per poder veure’l i provar-lo, caldrà demanar cita prèvia al concessionari.

S’ubica en el sector dels SUV familiars i compta amb una autonomia elèctrica combinada WLTP de 400 quilòmetres, ampliable a 583 km en ús urbà. El seu preu base és de 42.690 euros que, gestionat amb les ajudes públiques emmarcades dins del Pla Moves III, es pot arribar a rebaixar per sota dels 37 mil euros.

Des de l’empresa amb seu a Terrassa ja han avançat que tenen previst ampliar la presència d’Aiways a Catalunya, i per això, a finals d’aquest mateix any, ja es podrà trobar el SUV Coupé U6. A més, en els pròxims 7 anys es llançaran 7 models més, un cada any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa