MónTerrassa
Terrassa es mobilitza per a la defensa de les pensions públiques
  • CA

La Taula Sindical formada per CGT, CNT, CoBas, COS, IAC i Solidaridad Obrera s’afegeixen a les mobilitzacions convocades pel dia 30G, per la Carta dels Drets Socials d’Euskal Herria. Així, s’organitzen un seguit d’actes i concentracions descentralitzades a diverses localitats dels Països Catalans, entre elles Sabadell i Terrassa.

Davant les creixents desigualtats fomentades per les successives reformes de les pensions i les continues retallades de drets amb les diferents reformes laborals i legislatives, les Pensionistes basques van decidir, a l’octubre del 2019, passar a l’ofensiva i declarar una Vaga General a Euskal Herria amb l’ajut de moviments feministes, juvenils o ecologistes i la majòria dels sindicats excepte CCOO i UGT. Una Vaga en clau ofensiva, diferent a les anteriors, on s’ha buscat sempre aplacar reformes neoliberals concretes. Una protesta contra el Govern i la Patronal basca, així com del Govern de l’estat i els successius partits que l’han dirigit.

Amb aquest sentit de mobilització, per passar a l’ofensiva, s’afegeixen la Taula de Sindicats i diversos col·lectius i organitzacions al territori català i es generen actes de suport en vàries localitats.

Així, a la nostra comarca, hi ha convocades:

A Sabadell, sota el lema “Defensem les Pensions Públiques, no al Pacte de Toledo”, CNT, CoBas, COS, Moviment Popular de Sabadell (MPS), Moviment Estudiantil de Sabadell (MES) i Comité Juvenil de Sabadell es concentren a 2/4 de 8 de la tarda, a la Plaça Sant Roc .

A Terrassa, Arran, CGT, CNT, COS, CUP-Terrassa, Colectivo Sin Vivienda, Endavant OSAN, Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa (PDSPT) i SEPC , convoquem als veïns i veïnes de la ciutat, a una concentració a la Plaça Vella, a 2/4 de 8 de la tarda, amb el lema “Juntes Defensem els drets de totes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa