2a Fira de l’Economia Social | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

En la comissió de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, el regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, ha explicat quin és el futur de Terrassa Cooperativa. “Tot el sector reconeix que l’edició de l’any passat va ser un èxit d’organització” per això en un moment com l’actual “ens hem dirigit a les entitatst per si creien que era convenient fer-la aquest 2020”. La consulta ha estat positiva, i el sector s’ha mostrat favorable a mantenir la fira i les jornades. “Les necessitats que han sorgit han canviat però tots consideren que és molt oportuna”, ha manifestat el regidor ja que subratlla que “Terrassa Cooperativa afavoreix la interacció entre diverses entitats perquè puguin col·laborar a solventar els seus problemes i fer camí junts”.

Tanmateix, l’emergència sanitària obligarà a diverses modificacions de com s’havia estat fent fins ara. Forn ha avançat que des de la regidoria s’està plantejant dos formats: el més desitjat, el presencial, sempre que sigui possible; i si no, el virtual o un format mixt. L’Ajuntament també creu que caldrà buscar una nova ubicació per la fira, “és el moment on s’agrupava més gent i creiem que la plaça Vella, per raons de seguretat, segurament no serà el millor lloc. Estem estudiant alternatives”. Forn també ha informat que ja s’ha fet un contacte amb les entitats i diferents regidories implicades en l’organització per tal que “exposin els eixos de treball i les activitats que tenen pensades realitzar” .

D’altra banda, Forn també ha explicat que el Consell Municipal d’Economica Social i Solidària va quedar pendent de constituir-se just quan va iniciar-se la pandèmia. Però que a dia d’avui ja hi ha tots els membres anomenats, i en breu es farà arribar la documentació i una data per una convocatòria. “Hem estat en contacte amb totes les empreses i oferint ajuda. L’activarem virtualment per ara”, ha dit.

Nou comentari