MónTerrassa
Terrassa organitza cites ràpides laborals per a persones amb discapacitats
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa organitzarà un “speed dating” laboral per a persones amb capacitats diverses que busquen feina. L’speed dating consisteix en cites ràpides per dur a terme una entrevista amb un temps limitat i conéixer un gran nombre de candidats en poc temps. Un total de 33 persones participaran en l’activitat, que tindrà lloc demà 23 de novembre de 10:00h a 13:00h al Centre Cívic Montserrat Roig.

En total, es duran a terme, aproximadament, 85 entrevistes amb una durada de 5 minuts, amb 4 Centres Especials de Treball: Prodis, Integralia, Verdisseny i Diswork. Aquestes 33 persones hi participaran acompanyades i orientades per diferents serveis d’integració sociolaboral de la ciutat.

Les ofertes estan relacionades amb el sector de l’hostaleria (auxiliar de rentaplats, cambrer/a, etc), els serveis a les empreses (manipulació, controlador/a d’accessos i operari/ària de neteja) i àmbit administratiu (teleoperadors/es, recepcionistes), havent-hi persones que opten a més d’una oferta.

Cites ràpides laborals per “millorar la qualitat de totes les persones”

La regidora de Capacitats Diverses, Mónica Polo, explica que “accions com aquesta són importantíssimes per seguir avançant en la millora de la qualitat de vida de totes les persones, independentment de com siguin les seves capacitats”.

Un speed dating que es repeteix per segon cop

Aquesta cita d’entrevistes ràpides laborals és la segona que s’organitza des de la Taula local de Capacitats Diverses, que al juny del 2021 va dur a terme una selecció de candidats per als serveis d’hostaleria de Prodis. En aquella ocasió, els responsables del servei d’hostaleria de Prodis van fer proves pràctiques i entrevistes individuals a 10 persones amb discapacitat, vinculades als serveis d’inserció laboral, amb l’objectiu d’aconseguir un lloc de feina en els serveis d’hostaleria de l’entitat o entrar a la borsa de treball de cambrers/res per cobrir baixes i substitucions. El resultat va ser la contractació de 2 persones per les vacants d’estiu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maite a novembre 22, 2022 | 23:02
    Maite novembre 22, 2022 | 23:02
    A ver para cuándo citas rápidas personales para gente de 40 a 65 que quiera encontrar pareja o amigos fuera de las redes, que casi todo parece estar enfocado o a jóvenes o a la 3ª-4ª edad.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa