MónTerrassa
Terrassa Centre n’està “fins al monyo” de la nova illa de vianants
  • CA

Terrassa Centre ha dit prou i ha encetat una cridanera campanya en què afirma “estar fins al gorro, fins al monyo i fins als nassos” de la nova illa de vianants. Així de clars han volgut deixar la seva postura davant de la implantació i ampliació de la zona de pas restringit al Centre de la ciutat. Han creats uns vídeos per captar l’atenció i, a més, han iniciat una campanya de recollida de signatures entre comerciants i clients.

No és pas la primera vegada que l’associació de comerciants ha mostrat públicament el seu malestar per aquesta acció del govern municipal. De fet, ja des de bon inici, van demanar que s’actués de manera proactiva amb millor senyalització i nous itineraris perquè els compradors tinguessin les mínimes dificultats per accedir als carrers de vianants. Però el malestar ha anat in crescendo.

“Impacte negatiu” sobre els comerciants

“Amb aquesta nova acció volem fer visible el neguit, la preocupació i la indignació dels comerços, restauració i empreses de serveis del Centre”, subratllen i exposen els motius que els han motivat a fer un pas més. “Com a associació hem demanat moltíssimes vegades a l’Ajuntament que adopti mesures per contrarestar l’impacte negatiu que l’ampliació de la illa de vianants a causat a la zona”, diuen en un comunicat i afegeixen que “fins a dia d’avui tan sols hem obtingut alguna millora en la senyalització dels accessos al aparcaments privats i cars de la zona”.

Però no només es queixen dels problemes de mobilitat. L’associació també diu que ha demanat moltes vegades a l’Ajuntament que “ha de vetllar perquè no hi hagi sensació d’inseguretat. I amb això no només demanem més policia, sinó que seguretat també és poder passejar tranquil·lament pel centre sense ser atropellat per patinets o bicicletes”.

I la tercera prioritat que reclamen és la millora de la neteja i manteniment de la zona, que consideren que amb l’illa de vianants s’ha incrementat un dèficit que ja s’arrossegava d’abans. “Fins a dia d’avui tan sols tenim la màquina escombradora”, lamenten.

Així doncs, tot i que aplaudeixen que s’hagi millorat una mica en alguns aspectes consideren que “amb això no és suficient. Necessitem més!”. Per això s’han decidit a iniciar la recollida de signatures per fer-se més forts, per recollir el malestar general i per poder pressionar una mica més el govern municipal. Per donar-hi suport només cal acostar-se a un dels establiments associats a TerrassaCentre i demanar pel formulari.

Un dels diversos post que han publicat a la xarxa social d’Instagram:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a octubre 03, 2022 | 20:01
    Ricard octubre 03, 2022 | 20:01
    La que els espera als comerciants. Lamentablement les grans superfícies tenen totes les facilitats.
  2. Icona del comentari de: Maria Teresa Vila a octubre 04, 2022 | 14:40
    Maria Teresa Vila octubre 04, 2022 | 14:40
    En q quedem, comerç de proximitat o ens desplecem en cotxe.? Això és precampanya municipals per desgastar el govern. Un cop aconseguit el poder farien el mateix.
  3. Icona del comentari de: Manuel a octubre 04, 2022 | 15:11
    Manuel octubre 04, 2022 | 15:11
    Se quejan de inseguridad y suciedad. Pásense por Can Palet, darán palmas con las orejas por su situación. Hablan de una máquina de limpieza, ¿qué es eso?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa