MónTerrassa
Terrassa aposta per resoldre els conflictes veïnals a través de la mediació
  • CA
Representants de la Cambra de Propietat i del Col·legi d’Advocats de Terrassa signant el conveni | ICATER

!--akiadsense-->

Aquest dijous, 8 de juny, ha tingut lloc l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre el Col·legi d’Advocats de Terrassa i la Cambra de la Propietat Urbana i Comarca. Aquest acord es signa amb l’objectiu d’informar, als socis de la Cambra, sobre l’existència de la Mediació, és a dir, la resolució extrajudicial dels conflictes que s’originin en l’àmbit de les relacions contractuals, tant si es refereixen a arrendaments urbans, com si versen sobre les comunitats de veïns.

Dins del Col·legi d’Advocats de Terrassa s’hi troba, des de l’any 2000, el Centre de Mediació, anomenat CEMICAT, que porta a terme procediments de mediació com a sistema de resolució de conflictes alternatiu a la via judicial, basat en la voluntarietat de les parts. La mediació és un sistema diferent de la conciliació, la negociació o l’arbitratge, i una eina molt recomanable per a resoldre els conflictes de qualsevol àmbit.

Amb aquest acord, ambdues institucions mostren estar molt “sensibilitzades” en el tema de mediació, per la qual cosa volen coordinar els seus esforços per donar a conèixer a la societat en general els avantatges d’aquest procediment, en especial, dins de l’àmbit propi de les relacions contractuals gestionades per la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa