MónTerrassa
Terrassa aposta per l’ús del vehicle elèctric
  • CA
Presentació del projecte #Electriciutat a Barcelona | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, ha participat aquest divendres en la presentació de l’estratègia de desenvolupament dels programes municipals de mobilitat elèctrica, impulsada per la Plataforma públic-privada per a l’impuls de la mobilitat sostenible a Barcelona i Catalunya (Plataforma Live). A més d’Armengol, han participat a l’acte la presidenta de la Plataforma Live i regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, el director executiu de la plataforma, Àngel López, i representants dels ajuntaments de Girona, Lleida, Tarragona i Sabadell i de Nissan Iberia.

La Plataforma Live té com a socis administracions públiques i entitats privades implicades en el foment de la mobilitat sostenible, i més particularment del vehicle elèctric. L’Ajuntament de Terrassa ha volgut implicar-se en la construcció d’una estratègia conjunta amb la plataforma, els municipis de Girona, Lleida, Tarragona i Sabadell i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Durant l’acte s’ha anunciat que la plataforma redactarà els plans de mobilitat elèctrica per a tots cinc municipis, en el marc del projecte Electriciutat, amb la col·laboració de Nissan i dels mateixos municipis implicats.

La implementació dels Programes d’aquesta iniciativa dependran del calendari i la disponibilitat pressupostària de cada consistori, comptant amb un pressupost base de 32.000 euros per part de la Plataforma LIVE per realitzar les tasques tècniques per a la redacció dels plans i la preparació de les campanyes de comunicació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa