MónTerrassa
Terrassa acull la 3a Fira d’Economia Social i Solidària
  • CA

Aquest dissabte, dia 24, la plaça Vella i el carrer Major de Terrassa acullen la 3a Fira d’Economia Social i Solidària. Els visitants podran descobrir que és l’economia social, les entitats de la ciutat que la promocionen, i gaudir d’activitats per a totes les edats, xerrades i actuacions.

!--akiadsense-->

Aquesta és l’activitat estrella de la4a edició de Terrassa Cooperativa 2018, d’impuls de l’economia social, que s’està duent a terme des de principis de novembre i fins al dia 30, amb prop d’una quarantena d’actes a diversos espais de la ciutat. Sota el lema “Cooperativa i solidària, l’economia de les persones”, està impulsada pel Servei d’Emprenedoria i Empresa de l’Ajuntament de Terrassa, juntament amb les cooperatives, associacions, fundacions i diferents iniciatives d’economia social de la ciutat, a més de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya. En aquesta nova edició, l’Ajuntament posar en valor les finalitats socials i col·lectives que l’economia social i les cooperatives tenen i que repercuteixen positivament en la ciutadania i en el territori, en tant que posa en el seu centre les persones i el seu entorn.

Terrassa compta amb 56 cooperatives, mentre que el sector de l’Economia Social i Solidària a la ciutat (que agrupa cooperatives, fundacions, societats laborals, mutualitats i altres iniciatives) dona feina a més de 4.500 treballadors i treballadores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa