MónTerrassa
Terrassa acollirà el festival vegà a l’aire lliure més gran d’Europa
  • CA

Terrassa acollirà el que vol ser el festival vegà a l’aire lliure més gran d’Europa. Així ho ha decidit l’Associació Vegana de Catalunya que ha apostat per la nostra ciutat perquè sigui la seu del Vegan Fest Catalunya 2022. No és la primera vegada que a Terrassa té lloc un festival dedicat al veganisme. L’any passat, va tenir lloc la segona edició del Vegan Fest, en el qual més de 8 mil persones van omplir el centre de la ciutat per descobrir nous productes, àpats i aliments relacionats amb el veganisme. Ara, la festa serà molt més més gran i s’amplia a dos dies: el 17 i 18 de setembre de 2022.

El Parc de Vallparadís, amb les seves 4 hectàrees, ha estat la ubicació predilecte per ubicar-hi més de 70 expositors d’alimentació, calçat, roba, cosmètica, artesania… A més de les Food Trucks i restaurants, que ompliran les panxes de bon grat. Però no només es podrà veure i menjar, sinó també participar en les activitats infantils, xerrades, tallers de ioga i taules rodones que s’organitzaran al llarg dels dos dies (dissabte i diumenge) I també hi haurà espai, com no, per a la música en directe i diversos tallers per a infants i per adults. Una amplíssima oferta que es veurà completada amb els “santuaris”, amb experiències gastronòmiques en directe i amb l’oportunitat de conèixer de primera mà i de la veu dels seus membres entitats i ONGS que aposten per una alimentació “vegetal, sostenible i d’activisme animal”.

Aquest Vegan Fest Catalunya 2022 aspira a repetir l’èxit de la passada edició però amb encara més ambició i projecció, ja que vol atraure milers de persones, veganes i no veganes, i reunir desenes d’empreses i projectes d’àmbit nacional i internacional. L’objectiu és mostrar el potencial del sector i “demostrar que un món sense maltracte animal és possible”, han manifestat els seus organitzadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa