MónTerrassa
Sabeu quantes antenes de telefonia mòbil té Terrassa?
  • CA
Mapa amb les antenes de telefonia
Mapa amb les antenes de telefonia | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa té una aplicació en la qual permet obrir un visor que mostra la ubicació de totes les antenes de telefonia mòbil a la ciutat, juntament amb la informació de característiques i potències d’emissió existents al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme (MINETUR).

En els darrers dos anys, la ciutat ha vist incrementada la instal·lació d’antenes, bàsicament en les companyies d’Orange i Movistar, que han ampliat la cobertura als barris. Tanmateix, continua essent Vodafone qui disposa de més repatidors. A destacar, que a la zona més oest de la ciutat, a la urbanització de Can Gonteras només hi trobem una sola antena, de l’empresa Orange. Per contra. a la part nord, el Parc Audiovisual compta amb dues antenes, però són de Movistar i Vodafone. També trobem un bon grapat de barris que no tenen instal·lat cap repatidor: Can Palet de Vista Alegre, Vista Alegre, Les Martines, Roc Blanc, La Maurina, La Cogullada, Can Parellada, Can Roca, Egara, Torre-sana, Vilardell o Montserrat.

En total hi ha més d’una vuitantena d’antenes de telefonia pertanyents a alguna de les quatre companyies principals de telefonia:

27 antenes de Vodafone

23 antenes de Movistar

18 antenes de Orange

17 antenes de Yoigo

Pots consultar clicant aquí quines antenes tens més a prop de casa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa