MónTerrassa
Teixidors present al saló internacional Maison&Objet Paris
  • CA
L’estand de Teixidors a la fira Maison&Objet | Teixidors

!--akiadsense-->

Teixidors ha participat a la fira ​Maison&Objet celebrada a París des del 8 al 12 de setembre. Es tracta del saló més important i de més prestigi a nivell internacional sobre la moda per la llar amb més de ​130.000 metres quadrats de superfície i 3.200 expositors​.

La marca terrassenca hi ha estat present per dissetena vegada amb un estand propi a la galeria​​ dedicada ​​a​​Scénes ​​d’Interieur. Aquest any Teixidors ha presentat les seves últimes novetats en productes per la llar i accessoris personals (cobrellits, cortines, coixins, bufandes i tovalloles) destacant amb èxit la novetat Zabu-Thor: una col·lecció de puffs (80x80cm) en 8 acabats, 100% llana Marino ecològica de França.

Sofia Agerberth, Export Manager de Teixidors, explica que “exposar a Maison&Objets és una molt bona ocasió per trobar clients nous i poder transmetre els valors de l’empresa”. Al llarg d’aquests cinc dies Teixidors ha pogut establir nous contactes i clients que permeten la viabilitat i continuïtat del projecte. A més a més, entre les més de 5.000 marques presentades a la fira, els plaids de la col·lecció 100% ecològica Alps de Teixidors, han estat escollits per la fira per formar part de l’exposició Comfort Zone un espai dedicat al benestar de la casa, amb una selecció de llibres, revistes i debats amb experts del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa