El Grup Taurus ha anunciat aquest dilluns l’entrada al sector de l’automoció amb l’adquisició de l’empresa Nifco Products Espanya, subsidiària del grup japonès Nifco, per un import proper als 11 milions d’euros. L’empresa, que és especialista en la industrialització i injecció de components funcionals de plàstic per al sector de l’automòbil, passarà a denominar-se Tag Automotive. La filial espanyola de Nifco compta amb 167 treballadors i amb una planta a Terrassa d’11.748 metres quadrats i subministra a fabricants com Seat, Audi, Volkswagen, Nissan, Volvo i el Grup Antolin, entre d’altres. Segons ha explicat la nova propietat en un comunicat, Tag Automotive mantindrà la seva estructura i la plantilla.A més, el Grup Taurus té previst un pla d’inversió de cinc milions d’euros amb l’objectiu d’arribar a una facturació de 30 milions d’euros en un termini de tres anys.

La companyia ha assenyalat que l’operació forma part del pla d’innovació i reindustrialització del Grup Taurus a Europa enfocat en la indústria 4.0. “Una adquisició que suposa també per a la companyia d’Oliana un pas més en la diversificació de negocis referents que l’aportin ‘know how’ per seguir consolidant la seva posició a Europa”, afegeix.

En el comunicat, la companyia situa entre els reptes de la nova etapa de Tag Automotive la fabricació de components per impulsar la indústria del vehicle elèctric en projectes com la plataforma de conducció elèctrica modular desenvolupada per a la gamma ID del Grup Volkswagen.

TAG Automotive porta des de l’any 2001 sent referència a la indústria global de l’Automoció a través d’un singular disseny, desenvolupament i fabricació de components termoplàstics de màxima qualitat.

Què desenvolupa?

– Sistemes de propulsió: subministrament de components del tren motriu per a la indústria global de l’automòbil

– Cinemàtica – Elements exteriors del vehicle (suports de fars antiboira, pilars, cantoneres, porta matrícules…).

– Elements interiors del vehicle (agafadors, components del panell d’instruments, guies del reposacaps, muntatges cinemàtics…).

– Sistema control de fluids

– Dispositius de control de moviment dels components dins del vehicle

– Sivelles

– Fixacions

Nou comentari