La Sala Fred Astaire de Terrassa és un dels molts establiments d’oci nocturn de la nostra ciutat que ha vist com la crisi sanitària i les mesures restrictives impedeixen que pugui reobrir les portes després de mesos i mesos tancats.

Van ser dels primers obligats a tancar i estan sent els últims a poder tornar a obrir. La sala de festes egarenca des del primer moment s’ha mostrat molt crítica amb la gestió per part de les administracions pel que fa al seu sector, i des de bon inici han reclamat un pla de rescat urgent per evitar que l’oci nocturn tanqui per sempre.

Donant suport als actes de protesta, manifestacions i reivindicacions, el personal de Fred Astaire ha volgut anar un pas més enllà per cridar l’atenció dels governs i per això han decidit fer una tancada a dins del local reclamant poder tornar a obrir amb mesures de seguretat i si cal de limitació d’aforament. Amb pancartes com “l’oci és cultura” o “el ball és cultura i salut”, han volgut deixar palès que “no hem tingut ajudes de cap manera per poder superar aquesta maleïda pandèmia”.

Nou comentari