MónTerrassa
Tanca l’oficina bancària de CaixaBank i Bankia al carrer Major
  • CA

L’oficina bancària del carrer Major de Terrassa, cantonada amb el carrer Cisterna, tanca les seves portes definitivament. El local, que lluïa el logotip de CaixaBank degut a la fusió amb Bankia, baixa la persiana just un mes després que les dues entitats culminessin la seva fusió amb la integració tecnològica de tots els clients de l’antiga Bankia a la nova CaixaBank.

El document del projecte comú de fusió de les dues empreses comunica que “la substancial complementarietat de les xarxes d’oficines de les dues entitats i les seves zones d’actuació permetrà a la societat resultant tenir una distribució geogràfica més equilibrada“, però no ha estat el cas de l’oficina del carrer Major de la nostra ciutat. A partir d’ara, els clients que eren atesos en aquesta oficina bancària s’hauran de dirigir a l’oficina més propera, la que es troba situada al Raval de Montserrat.

El projecte comú de fusió entre CaixaBank (com a societat absorbent) i Bankia (com a societat absorbida) va acabar de saldar-se el passat 14 de novembre, dia en que es van integrar tots els clients de l’antiga Bankia a la nova CaixaBank, i Bankia va deixar de funcionar de manera definitiva. Des de llavors, els seus clients ja no poden entrar a la seva pàgina web, ni accedir a la seva aplicació mòbil. L’entitat ha desaparegut, de tal manera que a l’escriure el seu nom al cercador, els clients son dirigits directament a la web de CaixaBank.

Operari canviant el logotip de Bankia pel de CaixaBank
Operari canviant el logotip de Bankia pel de CaixaBank el passat més d’abril

El carrer dels bancs

El carrer Major és conegut popularment com el “carrer dels bancs” -sobretot entre persones de tercera edat- degut a la gran concentració d’oficines i caixers de diverses entitats bancàries que hi havia en un passat, però ara ha quedat en no-res, i els locals del carrer han passat a ser establiments de botigues d’electrodomèstics, d’alta tecnologia, joieries, perfumeries, establiments de roba i de sabates, i bars amb les seves terrasses. Actualment, amb el tancament de l’oficina de CaixaBank i Bankia, només queda l’oficina del Banc de Santander, situada al número 17.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fermin a desembre 13, 2021 | 16:42
    Fermin desembre 13, 2021 | 16:42
    Nada nuevo sobre el horizonte. Era cuestió de temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa