Terrassa diu adéu a un altre establiment amb més de 70 anys d’història a la ciutat. El Forn de la Rasa, situat al número 118 del carrer de la Rasa, abaixa la persiana definitivament aquest dissabte 29 de juliol, tal com han anunciat a través d’un comunicat. Ramón Girabent i Roser Reig, propietaris de l’establiment, han decidit jubilar-se després de dedicar tota una vida al negoci, i no han trobat una persona per agafar-ne el relleu.
“Tenim sentiments contradictoris. Per una banda, alegria, perquè és el que toca, i per altra, una certa tristesa per ser el final d’una etapa important de la nostra vida”, exposa Girabent a Món Terrassa, qui va agafar el relleu del negoci dels seus pares, que es va assentar a Terrassa i van obrir el forn ara fa 72 anys. “Tota una vida” dedicada a aquest negoci, explica.
Ara, però, és més difícil trobar una persona que vulgui continuar el negoci. Lamenta que “no hi ha gent interessada, i encara menys si es tracta d’un negoci petit”. “Si estiguéssim parlant de fa deu anys, segur que hi hagués hagut gent interessada per continuar aquest negoci. Però ara les coses han canviat. Les matèries primeres, l’energia, tots els costos, tot ha anat pujant, i tot suma. Segur que la situació hagués estat molt diferent anys enrere”, apunta.
Més de 70 anys de vida gràcies a la “bona feina de tot un equip”
Aquest dissabte vinent, dia 29 de juliol, serà l’últim dia del Forn de la Rasa. “Ha estat un plaer oferir-vos els nostres productes, que hem aconseguit elaborar gràcies a la bona feina de tot un equip, tant a l’obrador com a la botiga”, escriuen al comunicat, i conclouen amb un agraïment als seus clients: “Moltes gràcies per la confiança i fidelitat que ens heu tingut tots aquests anys”.