MónTerrassa
Tanca una altra oficina de CaixaBank a Les Arenes
  • CA

El tancament d’oficines bancàries a Terrassa no sembla que s’aturi. Després del tancament de l’oficina de CaixaBank al carrer Major, ara ha estat el torn de l’oficina de la mateixa entitat situada al carrer de Sierra Nevada, cantonada amb el carrer de Tortosa, al barri de Les Arenes. L’oficina tanca les seves portes definitivament i no atendrà més clients a partir del dimecres 22 de desembre.

L’oficina del barri ha anunciat del seu tancament amb un cartell a la seva porta del barri. Aquest cartell anuncia: “Ens traslladem per seguir oferint el millor servei”. A partir del pròxim 22 de desembre, atendrà els seus clients a l’oficina més propera de la zona, a la carretera de Castellar, número 420, cantonada amb el carrer de Mura, tal i com s’indica en el mateix cartell. Aquesta mateixa setmana, també ha tancat l’oficina de CaixaBank i Bankia al carrer Major de Terrassa. A partir d’ara, els clients que eren atesos en aquesta oficina bancària s’hauran de dirigir a l’oficina més propera, la que es troba situada al Raval de Montserrat.

Terrassa també ha patit aquest any 2021 un tancament sistemàtic d’oficines del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA). Algunes de les oficines que aquest any han tancat les seves portes definitivament son l’oficina al carrer Sant Pere, la del barri de la Plaça Catalunya-Escola Indústrial, la de l’avinguda Parlament, o la de la Rambla d’Ègara, un fet que ha causat cues quilomètriques i moltes hores d’espera per molts clients.

El tancament d’oficines a la ciutat és un greu problema per molts ciutadans i ciutadanes que no utilitzen el sistema de banca online -sobretot persones de tercera edat-, ja que han estat reubicats a oficines molt llunyanes i s’han de desplaçar per realitzar diferents tràmits, com simplement treure diners i pagar rebuts, amb tots els problemes de mobilitat que això comporta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa