MónTerrassa
Tallers per als sectors de la restauració i l’estètica per sol·licitar els ajuts
  • CA

La segona onada de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, ha suposat el tancament de bars, restaurants i centres d’estètica, així com el confinament nocturn de 22 h a 6 h de la matinada. Com a mesura pal·liativa per als efectes econòmics, la Generalitat ha posat en marxa una nova línia de subvencions de quaranta milions d’euros. La sol·licitud només es pot realitzar mitjançant la tramitació electrònica. És per aquest motiu que el Consell Comarcal ha organitzat tres tallers per facilitar i acompanyar a les empreses, pimes i autònoms dels sectors de la restauració i estètica, donar-los eines i ajudar-los a realitzar la sol·licitud el nou ajut.

Els tallers es distribueix en tres sessions de dues hores cadascuna. El primer s’inicia amb la identficació digital (signatura digital, idCat, etc), imprescindible per a fer qualsevol tràmit amb l’Administració pública. A la segona sessió es mostrarà com presentar una sol·licitud de subvenció i altres tràmits de la Finestreta Única Empresarial, fent especial èmfasi en l’ajut recentment publicat. L’últim taller es centrarà en la temàtica de la factura digital. Les sessions tindran lloc els dies 5, 6 i 9 de novembre de 2020, de 17:00 a 19:00h, via plataforma Zoom i estan dirigides, prioritàriament, als establiments d’aquests sectors dels petits municipis. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

Clica aquí per inscriure’t als tallers

L’organització de les activitats es fa de forma conjunta amb l’Ajuntament de Matadepera en el marc del projecte Informació i assessorament al teixit empresarial del programa Plans de Reactivació Socioeconòmica, concretament, amb l’àmbit territorial dels petits municipis. Els ajuntaments que col·laboren en l’organització son: Gallifa, Matadepera, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. L’actuació rep el suport de la Diputació de Barcelona i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa