MónTerrassa
Taller empresarial a Cambra Terrassa sobre reducció de costos energètics
  • CA
Taller empresarial a Cambra Terrassa sobre reducció de costos energètics | Cambra Terrassa

!--akiadsense-->

Conèixer com reduir els costos energètics optimitzant i adequant la potència contractada ha estat l’objectiu del taller empresarial sobre consum elèctric que ha tingut lloc aquest matí a la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Aquesta sessió ha anat a càrrec de Roman Rousaud, director general de Conecta2 Energia, la comercialitzadora seleccionada en el marc de la 4ª Licitació Energètica promoguda de forma pionera a l’Estat per les Cambres de Comerç de Terrassa i de Sabadell per proporcionar condicions avantatjoses a les empreses del Vallès amb preus d’electricitat en baixa tensió molt competitius .

La sessió ha estat especialment dirigida a pimes que, amb una potència contractada en baixa tensió superior a 15 KW (tarifes d’accés 3.0A) i d’alta tensió (tarifes d’accés 3.1A i 6.1A), han manifestat interès a iniciar-se en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica. En la seva intervenció, el ponent ha fet especial èmfasi en la regulació de la potència contractada i com, des de les pimes, es pot optimitzar el terme fix sense perdre dret d’escomesa a partir de les lectures del maxímetre.

En les tres primeres edicions de la licitació energètica impulsades per les dues Cambres de Comerç del Vallès es van gestionar un global de 200 contractes d’electricitat d’empreses de diversos sectors de la comarca per valor superior a 3 milions d’euros. Les empreses han assolit estalvis de fins al 30% en alguns contractes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa