MónTerrassa
Talamàs reclama el suport de la CECOT per tornar-se a presentar a la Cambra

L’empresari Ramon Talamàs ha reclamat el suport de la patronal Cecot per tornar-se a presentar a les eleccions de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. “Em vull presentar amb el suport de la Cecot”, així ho ha manifestat en un Plenari de la Cambra que ha tingut lloc aquest dimarts, dia 22 de novembre, de manera excepcional, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa.

“Sense desmerèixer altres possibles candidatures, i sense voluntat d’eternitzar-me, no defugiré la responsabilitat de tornar a presentar la meva candidatura al pròxim mandat de la Cambra”, ha dit l’actual president de l’òrgan empresarial. Talamàs ha presentat el pressupost de 2023 en aquesta sessió, el qual ha estat aprovat amb el vot afirmatiu dels vocals de Cecot (un total de 18), i l’abstenció dels d’Eines de País (9 vots).

Abans de començar el ple, l’alcalde Jordi Ballart ha donat la benvinguda als assistents. En el seu discurs ha situat la conjuntura econòmica de la ciutat. També ha traçat les principals línies de creixement de Terrassa com a “capital industrial” i tercera ciutat de Catalunya. “Vivim un moment econòmic difícil, ple d’incerteses, però també d’oportunitats. Terrassa és un pol d’atracció per a moltes empreses”, ha remarcat.

Eines de País, ultima la seva candidatura

La candidatura de Talamàs es contraposaria a la que s’està preparant des d’Eines de País. El passat mes de setembre, ja es va anunciar que tornarien a plantar cara en unes les eleccions que estan previstes per a la pròxima primavera de 2023. Eines de País es presentarà per segon cop, aquesta vegada, però, amb el coneixement de l’entitat que han significat els últims anys, tot i ser el grup minoritari tant al plenari com als òrgans de govern. Ho farà mantenint el bloc amb el qual s’ha apostat fins ara, amb Natàlia Cugueró com a candidata i repetint la major part dels vocals elegits en les eleccions anteriors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa