MónTerrassa
Swap Festa!, una nova ocasió per renovar l’armari de manera sostenible

Torna l’Swap Festa!, un mercat de roba d’intercanvi en què s’aposta per un “model més ètic, sostenible i lliure”, també en la roba. Tindrà lloc el pròxim diumenge, 19 de desembre, de deu del matí fins a les dues del migdia, al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (c/ Salmerón, 25). Es tracta d’una activitat gratuïta per a adults però requereix inscripció prèvia al següent formulari perquè les places són limitades.

L’Swap Festa! és un projecte de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona, fundada el 2013 i sense ànim de lucre, que lluita per canviar el món de la moda amb una aposta per la conscienciació social i el respecte al medi ambient. L’activitat està organitzada, de manera conjunta, amb un dels seus socis, “El Club de la Moda Positiva, i el Museu Tèxtil.

Com funciona? Només cal inscriure’s omplint el formulari anteriorment citat o enviant un correu a [email protected] Durant ls dos dies previs (dijous de 10 a 13, i de 16 a 18.30h; i divendres de 10 a 13.30h) a la jornada matinal solidària podràs aconseguir els teus swaps (monedes per poder després “comprar” les peces de roba que trobis que t’agradin) al Museu Tèxtil. Només se seleccionaran cinc peces per cada participant (roba, complements, barrets, bosses de mà, etc) i no s’acceptarà roba bruta, en mal estat o que li faltin elements (botons, etc). Tampoc roba interior, ni sabates ni roba per a nens/es.

Des del Museu Tèxtil subratllen que es tracta d’una iniciativa en què “s’ajuda a combatre el canvi climàtic, s’allarga la vida útil de la roba i es minimitza el consum de noves peces”. Si estàs interessat/da en formar part d’aquest esdeveniment, pots consultar com funciona clicant aquí i si et queden dubtes tens aquí més informació i les preguntes freqüents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa