MónTerrassa
Aldi reobre l’establiment de Les Fonts a Terrassa
  • CA

La cadena de supermercats Aldi reobre la seva botiga al barri de les Fonts. Després de mesos tancada per una remodelació integral de l’establiment, aquest pròxim dimarts 14 de desembre ha anunciat en una gran campanya a través de les xarxes socials que inaugura les noves instal·lacions. Es troba ubicat al mateix lloc que l’anterior, al carrer de Rosa Sensat, número 2, i apuja la persiana amb promocions especials per als clients i un regal de benvinguda.

Amb la reobertura de l’establiment de les Fonts, la cadena alemanya tornarà a comptar amb quatre establiments a la nostra ciutat: carretera de Matadepera, avinguda de Béjar i carretera Martorell. Recordem que a finals de desembre de 2020, ara fa un any, va tenir lloc la inauguració del supermercat ubicat a l’antiga nau del Vapor Niquet -carretera Martorell amb Concili Egarenc-, una fàbrica que es trobava abandonada i que ha ajudat a revitalitzar el barri de la Cogullada, en una zona que es trobava degradada, fosca i poc amable per transitar-hi.

Fins a 350 botigues a tot l’Estat

Justament, aquest passat mes de novembre, ALDI inaugurava el seu darrer supermercat a la ciutat de Madrid, arribant a la xifra de 350 establiments a tot l’Estat. Aquest mes de desembre, l’empresa té prevista la inauguració de cinc locals -entre els quals hi ha aquest de Les Fonts de Terrassa-, tancant el 2021 amb gairebé 40 obertures, tal com va anunciar a principis d’any. D’aquesta manera, continua amb el seu pla d’expansió, també a Catalunya, amb cinc nous locals (El Prat, Cerdanyola, Tarragona i dos a Barcelona ciutat), només superat pel País Valencià i Andalusia -amb sis noves inauguracions cadascun-. En aquests moments, la cadena de supermercats nascuda a Essen l’any 1946 té la intenció de reforçar la seva presència al nord d’Espanya, amb obertures a Euskadi i la primera botiga a Galícia (Santiago de Compostela).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa