MónTerrassa
Stradivarius Man, l’aposta per la moda masculina arriba a Terrassa
  • CA
El nou establiment Stradivarius al carrer Major de Terrassa | J.M.O.

!--akiadsense-->

Stradivarius ja ha iniciat les obres del nou establiment dedicat a la moda masculina. Ubicat al carrer Major, al costat de l’actual Stradivarius Dona, el local està previst que estigui llest per l’obertura el proper mes d’abril. Inditex ha apostat per Terrassa com una de les ciutats en què s’obrirà un establiment d’aquestes característiques.

La multinacional inicia el llançament de la línia Stradivarius Man. En concret, la signatura comptarà amb una nova marca masculina al seu portafolis, que ja es troba disponible a 32 botigues físiques de disset mercats internacionals en els quals la firma està present, sobretot en les botigues més representatives de la marca repartides pel món, on s’ha dissenyat un espai diferenciat per a aquesta línia. La nova col·lecció d’home també estarà disponible als 22 mercats on Stradivarius compta amb la seva plataforma digital.

Segons informen des de la companyia, la col·lecció està pensada per a joves d’entre 25 i 35 anys amants de la moda amb personalitat, estil i que no renuncien a la comoditat. D’aquesta forma, comptarà amb tres línies de productes: smart, la més cosmopolita amb peces senzilles, cotton amb dissenys més informals i denim.

Stradivarius és la firma del grup Inditex que reflecteix una manera jove de sentir la moda, amb una concepció dinàmica i original, acostant als seus clients les últimes tendències en dissenys, teixits i complements. La marca aposta per la moda internacional i compta amb tendes àmplies i amb una ambientació jove i moderna. Compta amb 985 botigues repartides per més de 60 països, mentre que a Espanya disposa de 292 establiments en tot el territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa