MónTerrassa
Star’s Gym Padel Club reneix de la mà d’un nou propietari
  • CA

L’equipament esportiu Star’s Gym Padel Club, ubicat al centre comercial Parc Vallès de Terrassa, reobre les portes amb canvi de propietari. Així ho ha anunciat a través del seu perfil a les xarxes socials, on indica que a partir d’ara continua la seva aventura de la mà de l’empresa Q Sport. També n’ha deixat constància la nova propietària que informa que “Q Sport consolida la seva oferta amb l’adquisició de Star’s Gym Padel”, tot confimant-ne la compra. D’aquesta manera, a partir d’ara, els socis de l’antic gimnàs tindran l’oportunitat de mantenir el club on anava, tot i el canvi de nom.

Anunci a les xarxes de l’Star Gym Padel del canvi de propietari

A finals del mes de setembre, el gimnàs del Parc Vallès anunciava que el dia 30 de setembre es produïria el seu tancament definitiu. Amb una carta enviada als seus socis i sòcies -en aquells moments prop d’un miler- explicava que l’equipament havia arribat a un punt insostenible, econòmicament parlant, que feia impossible la seva viabilitat i el seu futur. Els treballadors del club lamentaven que la propietat de l’edifici havia imposat unes “condicions inhumanes”, fent impossible que el gimnàs es pogués mantenir obert. Davant d’aquest fet, els socis es van mobilitzar i van dur a terme una campanya de signtura de firmes a una de les plataformes habituals, per intentar evitar-ne el cessament. Star’s Gym Padel havia nascut un setembre de 2017.

Finalment, gairebé un mes després, ha tingut fruit gràcies a la compra de QSport que garanteix que el gimnàs torni a rodar. Amb una sala de fitness de 1.000 metres quadrats, sis pistes de pàdel indoor, zona Spa & Wellness, a més de diverses sales d’activitats i terrassa-solàrium, l’Star’s Gym Pàdel Club eres unes instal·lacions úniques dins del centre comercial. Ara, esperen poder recuperar l’activitat i tornar-ne a omplir com abans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa