MónTerrassa
Com són els Ors dels Premis Vinari dels Vermuts?
  • CA
Vermuts

!--akiadsense-->

Vermouth Cisa ECOfriendly, és la proposta d’una empressa que va registrar un vermut l’any 1880, Myrrha de Padró, neix d’un petit celler de Bràfim i és precursor del Vermut Padró, Miró Rojo Fusión és la proposta més arriscada d’un dels cellers històrics del vermut de Reus, i Fontalia Blanc es fa a Bellmunt del Priorat.

El Mercat de la Idependència de Terrassa anirà de vermut aquest dissabte 4 de maig
El Mercat de la Idependència de Terrassa anirà de vermut aquest dissabte 4 de maig | Z.T.

!--akiadsense-->

Això és només una pinzellada de la radiografia dels vermuts guanyadors d’un or en l’última edició dels Premis Vinari que podreu ampliar assistint a un dels tastos que dirigirà aquest dissabte 4 de maig a Terrassa, Ester Bachs. La directora tècnica del Premis Vinari, explicarà com s’han fet cada un d’aquests vermuts, alguns dels secrets de la seva fórmula, o quina és la millor manera de tastar-los i prendre’ls.

Això serà dissabte dia 4 de maig al Mercat de la Independència a les 12.30h i a les 13.15h i les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç. Aquests tastos són l’oferta complemetària a una mostra inèdita que es farà enmig del mercat, en la que es podran tastar els vermuts guanyadors a partir de les 10h del matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa