MónTerrassa
S’obre una borsa de treball de personal per a residències de Terrassa
  • CA

Des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa s’està creant una borsa específica amb diferents perfils del sector, per tal de poder cobrir les possibles vacants que sorgeixin durant els propers mesos a les residències de Terrassa. Així es busca personal gerocultor i també personal auxiliar d’infermeria.

L’horari, jornades i tipus de contracte són aspectes a determinar en funció del lloc de treball que finalment s’ocupi. La informació indicada relativa a aquests aspectes és només orientativa. Les jornades de treball en les residències solen distribuir-se en setmana llarga (dll, dc, ds i dg) i setmana curta (dm, dj i dv). També es fan reforços de diferents torns de forma intensiva (matins o tardes i) i torns de nit. El sou a percebre serà el que marqui el conveni col·lectiu d’aplicació (Institucions de Catalunya) per a la categoria concreta.

Requisits: Es valoraran persones resolutives, amb capacitat d’organització del treball, iniciativa i responsables. Tanmateix hauran de ser persones empàtiques, molt orientades al tracte amb altres persones i al treball en equip.

Més informació i inscripció a la borsa clicant al web: https://www.terrassaocupacio.cat/ca/oferta/?idOferta=3169

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa