MónTerrassa
Sindicat de Llogaters crida a mobilitzar-se pel veto del TSJC a la llei
  • CA

El Tribunal Constitucional va resoldre abans d’ahir, en el ple del 9 de març estimar el recurs d’incostitucionalitat presentat pels diputats del grup parlamentari del PP a la llei 11/2020 del 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes als contractes d’arrendament d’habitatge. A efectes pràctics, part de la llei 11/2020 quedarà tombada en el moment en què es faci pública la resolució del TC.

El Sindicat de Llogateres condemnem que aquest òrgan tombi les decisions del Parlament de Catalunya i retalli el dret a l’habitatge en benefici dels interessos del lobby immobiliari. La regulació de lloguers és una eina efectiva per abaixar el preu dels lloguers i ha beneficiat a més de 160.000 llogateres en l’últim any, abaixant els lloguers una mitjana del 5% a les ciutats regulades, on viu el 70% de la població catalana.

Celebrarem una reunió d’urgència amb el Govern de la Generalitat que es concretarà en les properes hores. I dissabte 12 a les 18h convoquem una concentració de rebuig a la Plaça Sant Jaume de Barcelona amb un acte polític. Des del Sindicat de Terrassa fem crida als ciutadans i ciutadanes de Terrassa a donar suport a la concentració i a les diferents accions que es duguin a terme des del sindicat.

LA REGULACIÓ NO ES TOCA!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa