MónTerrassa
Sanmy aposta per les canyes de gustos i colors
  • CA
Canyes de diferents colors i gustos | Sorbos

!--akiadsense-->

Sorbos i Sanmy volen acabar amb la xacra de les canyes de plàstic d’un sol ús. Per això, l’empresa impulsora de la primera canyeta comestible i aromatizada del mercat, i l’empresa de Terrassa, degana dels refrescs a l’Estat, s’han aliat rubricant un acord en exclusiva per potenciar una alternativa sostenible a Espanya i Andorra.

Les canyes Sorbos es caracteritzen per ser 100% biodegradables i contribueixen activament a l’eliminació del plàstic al planeta, ja que “compleixen el cicle perfecte: tot el que està en el got és aromàtic i comestible”, tal com assegura el fundador de Sorbos i responsable de qualitat, Víctor Manuel Sánchez. Així doncs, la canya, un element fins ara accessori en la ingestió de begudes, còctels o postres, passa a ser un actor protagonista en el combinat, ja que es pot menjar.

Alhora, es distribueix en una àmplia gamma de vuit gustos i atractius colors que es poden maridar a la perfecció amb qualsevol tipus de producte. Amb sabor de maduixa, gingebre, llimona, canyella, poma verda, llima, xocolata i neutre. La canya Sorbos té una durabilitat d’un mínim de 30 minuts en líquid fred, i de 45 minuts en begudes amb gel, temps durant el qual no migra ni el sabor ni el color de la copa, i no perd la seva rigidesa.

Les canyes són de diferents colors | Sammy

!--akiadsense-->

Per a la directora general de Sanmy, Pilar Puertolas, comptar amb Sorbos al catàleg suposa “el complement ideal pel nostre target, amb qui sempre busquem noves sinèrgies. A més, ajudem a fer desaparèixer els plàstics d’un sol ús del planeta, com impulsen les noves normatives que s’estan elaborant des de la UE”. Des de fa cinc anys, Sanmy ha trencat amb el paradigma de ser només fabricador per passar també a la distribució, on s’ha especialitzat a accelerar i introduir al mercat noves categories de begudes i articles del sector alimentari. A partir d’aquest mes, incorpora a Sorbos al seu portafoli.

Canya biodegradable i comestible | Sorbos

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa